reading

Een zaterdag in de maand ben ik in Yantra om readingen te doen. Onderaan deze pagina vind je de data en meer info >

Waarom een reading?
Een reading zorgt voor een ruimere, frisse kijk op jezelf. Mijn ervaring is  dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Wanneer je je meer bewust bent van je kwaliteiten en van factoren die je in de weg staan, wordt het mogelijk om (denk)patronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Wat is een reading?
Een reading geeft vanuit een ruimer (energetisch) perspectief informatie over jou en je leven, je beweegredenen en je mogelijkheden. Kwaliteiten en unieke eigenschappen komen aan de oppervlakte. Ook geeft een reading inzicht in belemmeringen of blokkades.

Wat is een aura?
Een aura is een energieveld dat elk mens, dier en plant omhult. Iedere aura is uniek, het bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn.

Praktisch
Ik kan voor een reading bij jou thuis komen. Als je in de stad Groningen woont, zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in Studio Moesstraat in Groningen. Neem contact met me op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken. De kosten en mogelijkheden vind je op tarieven. Je vindt er ook informatie over een cadeaubon.

Yantra
Een keer in de maand ben ik op zaterdag vanaf 12.00 uur in Yantra om readingen te doen. Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak! Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn €27,50*.
Zaterdag 15 december is vol.

Zaterdagen t/m voorjaar 2019:
naar programma Yantra
19 januari
16 februari
16 maart
20 april
25 mei
15 juni

Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een
afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via
050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl.
Je vindt Yantra aan de Oude Ebbingestraat 61 in Groningen.
* deze prijs geldt alleen voor de sessies bij Yantra. Een derde van de opbrengst gaat naar een ‘goed doel’.

Bertine van Aalderen