reading

Sinds 2017 ben ik een zaterdag in de maand bij Yantra om readingen te doen. Onderaan deze pagina vind je de datums en meer info >

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Kijk dan op  reacties>

Waarom een reading?
Een reading zorgt voor een ruimere, frisse kijk op jezelf. Mijn ervaring is  dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Wanneer je je meer bewust bent van je kwaliteiten – en van wat je in de weg zit – wordt het makkelijker om (denk)patronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Wat is een reading?
Een reading geeft vanuit een ruimer (energetisch) perspectief informatie over jou en jouw levensloop, je drijfveren, je mogelijkheden en aandachtspunten.

Wat is een aura?
Een aura is een energieveld dat elk mens, dier en plant omhult. Iedere aura is uniek, het bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn.

Praktisch
Ik kan voor een reading bij jou thuis komen. Als je in de stad Groningen woont, zijn daar geen extra kosten aan verbonden (zie ook tarieven). Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in Studio Moesstraat in Groningen. De kosten hiervoor delen we. Neem contact met me op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken.

Verhinderd?
Mocht je verhinderd zijn, laat mij dat dan uiterlijk 48 uur voor de afgesproken tijd weten. We maken dan een nieuwe afspraak. Bij het niet, of niet tijdig afzeggen van een afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van de reading in rekening te brengen.

Yantra
Een keer in de maand ben ik op zaterdagmiddag in Yantra om readingen te doen. Lijkt het je leuk om eens met andere ogen naar jezelf te kijken? Maak dan een afspraak! naar programma Yantra

april t/m december 2022
16 april
4 juni
9 juli
3 september
1 oktober
5 november
10 december

Afspraak maken
Voor de indeling van de middag is het nodig om van te voren een afspraak te maken. Dat kan in de winkel, telefonisch via
050 313 60 64 of per mail: info@yantra.nl. Als je verhinderd bent, horen we dat graag minimaal een dag van te voren.

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en de kosten zijn €30,00 (deze prijs geldt alleen voor de sessies in Yantra). Een derde van de opbrengst is bestemd voor een  ‘goed doel’ en Yantra legt eenzelfde bedrag bij.

Straatwijs
 Straatwijs is (net als vorig jaar) het goede doel. Deze stichting zorgt onder andere voor maaltijdbonnen en fruit voor mensen uit de maatschappelijke opvang. Ook zet Straatwijs zich in om persoonlijke wensen waar te maken.

Bertine van Aalderen