Mogelijkenhden

Spaans

Op deze pagina vind je informatie over Cursussen Spaans in Groningen en Drachten, privéles Spaans, bijles Spaans, vertalingen Spaans – Nederlands.

UMCG, DUO en Lentis

Samen met Marjan de Jonge verzorg ik sinds 2004 cursussen Spaans op verschillende niveaus voor leden van de personeelsvereniging van het UMCG.  Vanaf september 2019 kunnen medewerkers van Lentis en DUO ook meedoen met de de lessen in het UMCG!

Informatie over lesdagen, lestijden, locatie, niveaus en kosten van de cursussen vind je in het bericht Spaans UMCG, Lentis & DUO >

Beginnerscursus
Heb je plannen om op reis te gaan naar een Spaanstalig land? Wil je je graag verstaanbaar maken én wat kunnen verstaan tijdens je vakantie of stedentrip? Volg dan een beginnerscursus Spaans (met korting) in het UMCG!

Na afloop heb je voldoende kennis om je in alledaagse situaties te kunnen redden. De nadruk in de lessen ligt op uitspraak, woordenschat en spreekvaardigheid. De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten.

Instromen en kennis bijhouden
Heb je al eerder iets met Spaans gedaan en wil je instromen in een bestaande groep? Neem dan contact op om te overleggen welke groep voor jou geschikt is! Wil je je Spaans bijhouden, maar geen cursus volgen? Kijk dan eens op workshops.

De Talenschool

De Talenschool in Drachten biedt taalcursussen op verschillende niveaus. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit 12 wekelijkse lessen van anderhalf uur. Ik geef les aan drie groepen Spaans: A0 (beginnersgroep), A1+ & A2. De Talenschool is onderdeel van DC Taleninstituut

Privéles

Privélessen en les in kleine groepen zijn ook mogelijk. Het aantal lessen en de inhoud worden afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt. Denk aan een (tijdelijk) verblijf in Spanje of Zuid-Amerika voor je werk, of het opfrissen van je kennis.

Zo nu en dan een les volgen om je kennis bij te houden, kan ook. Dag en tijdstip van de lessen zijn in overleg. Neem om wensen en mogelijkheden te bespreken contact met me op.

Bijles

Mbo- en hbo-studenten en leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles en tentamentraining. Heb je extra ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld grammatica, spelling, leesvaardigheid, schrijven en/of spreken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan de moeilijkheden en maken samen een plan van aanpak.

Spaanse kring

De Círculo español komt sinds 2009 regelmatig bij elkaar om ‘iets te doen’ met de Spaanse taal en cultuur. De invulling van de avond varieert steeds. Besloten groep.

Bertine van Aalderen