Mogelijkenhden

Spaans

Op deze pagina vind je informatie over
Beginnerscursus Spaans | Instromen in bestaande groep  | Spaans in het UMCG | De Talenschool Drachten | Vrouwencentrum Jasmijn | Privéles Spaans | Bijles Spaans | Vertalingen ES > NL

Dinsdag 24 september start er weer een beginnerscursus Spaans in het UMCG!

Beginnerscursus
Een vakantie of stedentrip naar Spanje is nóg leuker als je Spaans spreekt en verstaat. Dat geldt natuurlijk ook voor een reis naar Zuid-Amerika! Heb je plannen? Of een andere reden om Spaans te leren? Dan is een beginnerscursus Spaans iets voor jou! Na twaalf  lessen van anderhalf uur heb je voldoende kennis van uitspraak, woordenschat en grammatica om je in alledaagse situaties te kunnen redden.

Instromen en kennis bijhouden
Heb je al eerder iets met Spaans gedaan en wil je instromen in een bestaande groep? Neem dan contact op om te overleggen welke groep voor jou geschikt is! Wil je je Spaans bijhouden, maar geen cursus volgen? Kijk dan eens op workshops.

UMCG

Samen met Marjan de Jonge verzorg ik sinds 2004 cursussen Spaans voor leden van de personeelsvereniging van het UMCG. We geven les op diverse niveaus.

Beginnerscursus Spaans
Start: dinsdag 24 september 2019 
Lestijd: 
17.15 – 18.30 uur
Cursusprijs: € 150,00. Voor PV-leden: € 130,00
Docent: Marjan de Jonge
Info  & aanmelden: m.a.de.jonge@umcg.nl

Groep 2 (beginners+)
In september gaat er – bij voldoende belangstelling – een groep 2 van start. Dit is een vervolg op de beginnerscursus, maar ook geschikt als je je kennis weer op wilt frissen. Wil je meedoen? Neem dan  contact op om te overleggen of het niveau geschikt is.
Start: dinsdag 24 september 2019 
Lestijd:
dinsdag 19.30 – 21.00 uur
Cursusprijs: € 150,00. Voor PV-leden: € 130,00

Gevordenen (A2/B1) Spaans
In deze groep is vanaf september plek voor nieuwe cursisten. Wil je instromen? Neem dan even contact  op om te overleggen of het niveau geschikt is.
Lestijd: 
17.45 – 19.15 uur
Cursusprijs:
€ 150,00. Voor PV-leden: € 130,00

De Talenschool Drachten

De Talenschool in Drachten biedt groepscursussen Spaans voor zowel beginners als (licht)gevorderden. De cursussen starten in september en februari en bestaan uit tien wekelijkse lessen van anderhalf uur. Ik geef les aan twee groepen:  A1+ & A2. Beide groepen gaan maandag 23 september verder. Meer info volgt tzt.

De Talenschool is onderdeel van DC Taleninstituut. Bij DC kun je terecht voor privécursussen en bedrijfstrainingen en de Talenschool organiseert taalcursussen in groepsverband. Voor informatie kun je contact opnemen met Marloes Hardy via info@detalenschool.nl.

Privéles

Privélessen en les in kleine groepen zijn ook mogelijk. Het aantal lessen en de inhoud worden afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt. Denk aan een (tijdelijk) verblijf in Spanje of Zuid-Amerika voor je werk, of het opfrissen van je kennis. Zo nu en dan een les volgen om je kennis bij te houden, kan ook. Dag en tijdstip van de lessen zijn in overleg. Neem om wensen en mogelijkheden te bespreken contact met me op.

Bijles

Mbo- en hbo-studenten en leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles en tentamentraining. Heb je extra ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld grammatica, spelling, leesvaardigheid, schrijven en/of spreken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan de moeilijkheden en maken samen een plan van aanpak.

Spaanse kring

De Círculo español komt sinds 2009 regelmatig bij elkaar om ‘iets te doen’ met de Spaanse taal en cultuur. De invulling van de avond
varieert steeds. Besloten groep.

Bertine van Aalderen