Mogelijkenhden

Spaans

Op deze pagina vind je informatie over cursussen Spaans in Groningen en Drachten, privé- en bijles Spaans.

UMCG, DUO en Lentis

Samen met Marjan de Jonge verzorg ik sinds 2004 cursussen Spaans op verschillende niveaus voor leden van de personeelsvereniging van het UMCG.  Vanaf september 2019 kunnen medewerkers van Lentis en DUO ook meedoen met de de lessen in het UMCG!

Informatie over lesdagen, lestijden, locatie, niveaus en kosten van de cursussen vind je in het bericht Spaans UMCG, Lentis & DUO >

Beginnerscursus
Heb je plannen om op reis te gaan naar een Spaanstalig land? Wil je je graag verstaanbaar maken én wat kunnen verstaan tijdens je vakantie of stedentrip? Volg dan een beginnerscursus Spaans (met korting) in het UMCG!

Na afloop heb je voldoende kennis om je in alledaagse situaties te kunnen redden. De nadruk in de lessen ligt op uitspraak, woordenschat en spreekvaardigheid. De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten.

Instromen en kennis bijhouden
Heb je al eerder iets met Spaans gedaan en wil je instromen in een bestaande groep? Neem dan contact op om te overleggen welke groep voor jou geschikt is! Wil je je Spaans bijhouden, maar geen cursus volgen? Kijk dan eens op workshops.

De Talenschool

In september 2016 ben ik als freelance docent begonnen bij de Talenschool (onderdeel van DC Talenstituut) in Drachten.  De Talenschool biedt taalcursussen op verschillende niveaus. 

Bijles

Mbo- en hbo-studenten en leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles en tentamentraining. Heb je extra ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld grammatica, spelling of conversatie? Neem dan contact op om mogelijkheden te bespreken. Bijlessen kunnen ook online gevolgd worden.

Privéles

Privélessen en les in kleine groepen zijn ook mogelijk. Het aantal lessen en de inhoud worden afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt. Denk aan een (tijdelijk) verblijf in Spanje of Zuid-Amerika voor je werk, of het opfrissen van je kennis. Privélessen en les in kleine groepen kunnen ook online gevolgd worden.

Spaanse kring

De Círculo español komt sinds 2009 regelmatig bij elkaar om kennis van de Spaanse taal bij te houden. De invulling van de avond varieert steeds. Besloten groep.

Bertine van Aalderen