extra activiteiten Spaans

workshops

In januari en voorjaar/zomer, de maanden waarin er geen
cursus is, staan er zg. thema-avonden Spaans op het programma. Workshops met onderwerpen als bijvoorbeeld Spaanstalige muziek, werkwoorden oefenen, lezen en praten. Je kunt deze workshops volgen als je een cursus Spaans doet, maar ook als je je kennis wilt bijhouden of weer op wilt frissen ben je van harte welkom!

Música

Aan de hand van Spaanstalige muziek oefen je luister- en leesvaardigheid en vergroot je je woordenschat. De avond is geschikt voor alle niveaus.

Datum: nog geen datum gepland
Tijd: van 19.00 – 20.30 uur
Plaats: Onderwijscentrum UMCG, 2e verdieping
Kosten: € 13,00
Aanmelden: info@bertinevanaalderen.nl
(min. 6 en max. 10 deelnemers)

Verbos

Tijdens deze les train je met behulp van verschillende oefeningen de Spaanse werkwoorden in onder andere de presente en de perfecto compuesto. Deze les is geschikt voor cursisten vanaf groep 2 (beginners+) en voor iedereen die graag extra wil oefenen met de Spaanse werkwoorden.

Datum: nog geen datum gepland
Tijd: van 17.30 – 19.00 uur
Plaats: Onderwijscentrum UMCG, 2e verdieping
Kosten: € 13,00
Aanmelden: info@bertinevanaalderen.nl
(min. 6 en max. 10 deelnemers)

Workshop uitspraak Spaans

naar website Moro
Bij Moro aan het Kattendiep in Groningen kun je lekker eten en tegelijkertijd een workshop Spaans volgen. Aan de hand van de tapas op de menukaart, leer je over de Spaanse uitspraak en woordenschat. Daarnaast ga je iets over jezelf vertellen en vragen stellen aan iemand anders. De prijs van de workshop is €25,00 per persoon (minimaal 6 personen).

Wat kun je verwachten?
Tapas en hapjes als lunch in meerdere rondes, een les uitspraak Spaans en een welkomstaperitief. De workshop duurt ongeveer een uur, maar je kunt natuurlijk blijven natafelen! Lees meer op
morogroningen.nl

Bertine van Aalderen